Începând cu versiunea 23.15, în cadrul ferestrei de Facturare comandă de client din cadrul modului Comenzi de la clienți am adăugat posibilitatea bifării opțiunii Ignoră nr. de lot din comandă. Dacă această opțiune este activă, scăderea produselor de pe stoc se va face neținând cont de numărul de lot specificat pe liniile comenzii. Astfel, facturarea va prelua din stoc orice lot, indiferent de valoarea câmpului Nr. lot din comandă.
Noua opțiune a fost inclusă și în fereastra de adăugare Din comandă pe o factură de client.

La data de 12 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Ignorare număr de lot din comandă la facturare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.15 | Nexus Media