Începând cu versiunea 24.1 în asistenții Import e-Factura din Mesaje SPV și Import e-Factura din fișier local am inclus posibilitatea de afișare a câmpurilor Adresă livrare, GLN Adresă livrare și Gestiune livrare. Informațiile referitoare la Adresă livrare și GLN Adresă livrare sunt extrase din fișierul .xml.
Pentru identificarea automata a gestiunii, GLN-ul adresei de livrare din fisierul .xml trebuie sa corespunda cu GLN-ul adresei asociată gestiunii.

La data de 5 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Identificare automata gestiune intrare in asistent import facturi SPV prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media