Începând cu versiunea 24.9 în setările raportului Factură internă am inclus opțiunea Includ ID solicitare și Data validare ANAF. Dacă opțiunea este bifată, iar factura are Data validare ANAF completată, în observațiile raportului vor fi afișate ID-ul solicitarii și data de validare a facturii de către ANAF. Dacă factura nu are dată de validare, nu se va afișa nicio informație.
De asemenea, în sursa de date a raportului Formulare Facturi clienti am inclus posibilitatea de afișare a câmpurilor ID solicitare și Data validare ANAF.

La data de 5 Iulie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare ID solicitare și Data validare ANAF în raportul Factura internă și în sursa de date a Formularului Factură client prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus EDI.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.9. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.9 | Nexus Media