Am adaugat un nou grafic de tip Gouge în sectiunea Vânzari si Clienti: Vânzari pe Credit.

Indicatorul afiseaza soldul facturilor creditate care nu sunt inca restante.
Pentru analiza compartiva, acest grafic trebuie sa aiba setat un maxim, de exemplu valoarea maxima admisa de creditare totala a clientilor.

Functia de calcul poate fi personalizata de si pentru fiecare client in parte, in cazul in care se doreste un calcul specific activitatii acestuia.


La data de 28 Iunie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Grafic nou in Web DashBoard: Vânzari pe Credit prin crearea unei proceduri noi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Bord Online şi modulul Configurator DashBoard.

Această procedură nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.29.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.29.0 | Nexus Media