În cadrul modulului Rapoarte vizită agenți am creat un asistent pentru generarea rapoartelor de tip chestionar în baza unei funcții customizate. Pentru a realiza acest lucru este necesară crearea unei funcții de tip "Generare raport vizită agent (inline)" sau "Generare raport vizită agent". De asemenea, am adăugat și un model de funcție care poate fi importat cu ajutorul asistentului de import modele. Scopul acestei funcționalități este de a oferi clienților flexibilitate prin stabilirea unor criterii dinamice de programare a vizitelor.
În modulul Clasificări am creat un nou tip de clasificare pentru Salariați, câmp ce a fost preluat și în modulul Personal, în fereastra de editare a salariaților. Clasificările din modulul Personal au fost filtrate pe tipul "Salariați". Acest câmp a fost adăugat în rapoartele modulelor Personal și Rapoarte vizită agenți, dar și în importul din Excel și din API. La import câmpurile se regăsesc sub denumirea "id_clasificare" - varchar(25) și "den_clasificare" - varchar(50).
În modulul Rapoarte vizită agenți au fost adăugate prefiltre dupa câmpurile Salariat și Clasificare salariat.

La data de 12 Decembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare rapoarte vizită agenți în baza unei funcții customizate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Lite şi modulul Rapoarte vizita agenti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.16 | Nexus Media