În versiunea 23.18.302 am redenumit butonul Generare tichete cadou din cadrul modulului Prepay/Vouchere în Generare prepay. Astfel, dacă până acum se puteau adăuga doar tichete cadou prin intermediul acestui asistent, acum se pot adăuga și bonuri valorice, selectând tipul corespunzător.
În cazul în care se face factura manual, la achiziționarea acestora, se poate opta pentru activarea din start a acestora, bifând Activ în fereastra deschisă.

La data de 30 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare prepay cu tip Bon fiscal prin asistentul de Generare prepay din cadrul modulului Prepay/Vouchere prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.302. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.302 | Nexus Media