În cadrul modulului "Facturi furnizori" am adăugat posibilitatea de a genera un număr de lot la crearea notei de intrare recepție. Acesta va respecta un format prestabilit în opțiunile modulului, conform opțiunii "Metodă generare numar lot". Combo-ul din cadrul opțiunii va fi încărcat cu funcțiile customizate, de tip "Generare număr lot" și opțiunea default "Fără".
Generarea numărului de lot se va realiza la apelarea butonului "Generează", din asistentul "Creare NIR".
În modulul "Funcții customizate" am adăugat un model de funcție care va avea formatul Cod origine + Cod selecție + Data intrare, ce va putea fi importat cu ajutorul asistentului "Import modele", tipul "Generare numar lot".
Această funcționalitate are rolul de a eficientiza procesul de generare loturi și de a ușura modalitatea de configurare a acestora.

La data de 22 August 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare număr lot la creare NIR din Facturi furnizori conform formatului prestabilit în opțiunile modulului Facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.13 | Nexus Media