În cadrul modulului "Comenzi clienți" am adăugat posibilitatea de a genera un număr de lot unic la adăugarea liniilor în comandă. Acesta va respecta un format prestabilit în optiunile modulului, conform opțiunii "Metodă generare numar lot". Combo-ul din cadrul opțiunii va fi încărcat cu funcțiile customizate, de tip "Generare număr lot" și opțiunea default "Fără".
În cazul în care generarea numărului de lot se face după formatul unei funcții customizate se va permite editarea atributelor de lot, din fereastra de editare a produselor fără specificarea numărului de lot în prealabil. Prin combinația de taste CTRL + Z se va deschide fereastra de editare atribute, se vor face configurările necesare și se vor salva modificările. La salvarea liniei comenzii se va genera automat un număr de lot potrivit formatului prestabilit. Acesta trebuie să fie unic.
Funcția customizată primește trei parametri: al_tabel, pl_tabel și id_tabel și poate fi de forma celei din poza numărul 4.
Această funcționalitate are rolul de a eficientiza procesul de generare loturi și de a ușura modalitatea de configurare a acestora.

La data de 28 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare număr lot conform formatului prestabilit în opțiunile modulului Comenzi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.9. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.9 | Nexus Media