Începând cu versiunea 21.8, în modulul "Vânzări retail" am adăugat asistentul "Generare monetare în modulele financiare".
Aici sunt încărcate bonurile fiscale cumulate din perioada specificată. În cazul în care acestea au deja monetare generate, atunci câmpul de observații va fi completat cu detalii privind monetarul corespondent.

La generare, pentru bonurile fiscale cumulate selectate, se vor crea rapoarte fiscale în modulele financiare (Casă, Bancă) .
Acest asistent este util în cazul în care s-a efectuat închiderea fiscală fară generarea monetarelor.

Odată cu această modificare s-a inclus și optiunea "Discount inclus în valoare" în cadrul modulului "Vânzări retail". Aceasta este utilizată la generarea rapoartelor fiscale.

La data de 7 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare monetare în modulele financiare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Vanzari retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media