În cadrul modulului "Facturi clienți" am adăugat posibilitatea de a genera un link de plată sau de a-l prelua în clipboard, la click dreapta pe factură, în cazul în care există o aplicație Nexus Online ContClient PO sau Nexus Online ContClient B2B cu licență activă și cu opțiunea "Generare link plată facturi" bifată.
În cazul în care link-ul de plată a expirat se poate genera altul. De asemenea, am modificat și avertizarea "Trimitere factură la validare delegaților asociați pe partener", astfel încât să aducă și link-ul de plată.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 3 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare link de plată în cadrul modulului "Facturi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media