Începând cu versiunea 22.1 în nomenclatorul Personal am inclus posibilitatea de specificare a conturilor de card în care se face plata contravalorii tichetelor de masă, cultură vacanță sau a celor cadou.
În modulul Salarii am creat 4 asistenți pentru generarea fișierelor pentru plăți. Aceste fisiere au o structură fixă și nu poate fi configurată de utilizator.
Pentru personalizarea fișierelor generate, în modulul Funcții custom am creat două modele de funcții pentru generarea fișierelor pentru tichete de masă și tichete de cultură. Utilizând aceste modele se pot dezvolta funcții custom și pentru celelalte tipuri de tichete.
Sursele de date pentru extragerea informațiilor prin funcții custom sunt:
1. sal_sume_card_tichete_cadou
2. sal_sume_card_tichete_cultura
3. sal_sume_card_tichete_masa
4. sal_sume_card_tichete_vacanta


La data de 27 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare fișier Situație plăți în cont card pentru tichete de masă, cultură, vacanță și cadou. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media