În cadrul asistentului de generare facturi, din modulul "Comenzi clienți" am adăugat posibilitatea de a selecta tipul de factură care se va genera: Factură internă, Factură externă sau Factură externă cu TVA. Pentru comenzile care au completată data proformă, comenzile care au avans facturat sau aviz generat se va putea genera doar factură internă. În cazul în care se va genera factură externă se va prelua devizul de pe comandă.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.5.108.

La data de 12 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare factură externă din comanda de client prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.333. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5.108 | Nexus Media