Începând cu versiunea 23.10 în aplicația NexusERP am inclus posibilitatea de generare a fișierului standard de audit pentru taxe privind activele (D406 Active).
Această declarație cuprinde două secțiuni: Activele și Tranzacțiile cu active.
Mentionăm că, toate activele trebuie să aibă specificat codul de clasificare. Dacă există active care, din diferite motive, nu au specificat acest cod in documente, va fi preluat automat codul de clasificare implicit de pe clasa articolului.


La data de 10 Mai 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare declarație D406 - Raportare anuală (Active) din aplicația NexusERP prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratia 406 (SAF-T).

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.10 | Nexus Media