In cadrul aplicatiei Nexus Retail s-a creat posibilitatea de a emite automat vouchere valorice in functie de valoarea bonurilor fiscale.
Configurarea sistemului se face in modul urmator:
1. In modulul Promotii se activeaza o promotie cu actiunea Generare voucher valoric, setand parametrii pentru procentul aplicat la valoarea bonului si valabilitatea voucherului generat. Trebuie avut in vedere faptul ca promotia de tip Generare voucher valoric invalideaza orice alt tip de promotie.
2. In modulul Texte predefinite se adauga textul promotional al voucherului.
In aplicatia Nexus Retail, la validarea bonului fiscal se va emite si se va tipari automat voucherul valoric. Acesta contine textul predefinit si un cod de bare unic. Ulterior voucherul poate fi utilizat de client ca metoda de incasare, scanand codul de bare.

La data de 24 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Generare automata voucher valoric in functie de vanzarile prin bon fiscal prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media