În opțiunile modulului Comenzi de la clienți am adăugat opțiunea Rezervare stoc din alte conturi. Cu ajutorul acestei opțiuni se pot rezerva stocuri și din conturi diferite fată de contul stabilit pe comandă.
Dacă se utilizează această setare, în asistentul de rezervare se va aduce atât stocul pentru contul de pe comandă cât și pentru conturile permise. în cazul în care se rezervă din stoc marfă pe un cont diferit față de cel din comandă se va realiza automat o Nota de Transfer intre Conturi.

La data de 4 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Funcționalitate nouă în asistentul Rezervare stoc comandă din modulul Comenzi de la clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media