În aplicația Nexus Transferuri Online este disponibil un nou buton "Verificare prin scanare". Aici sunt aduse documentele de transfer intre conturi și între gestiuni create în backoffice în ultimele 7 zile.
Odată deschis un document se poate începe verificarea produselor de pe acesta prin scanare, iar mai apoi se poate finaliza documentul. De asemenea, se poate anula documentul și relua verificarea. Dacă utilizatorul aplicației deschide un document de verificare, acesta trebuie finalizat pentru a putea deschide altul.
Statusul documentului poate fi vizualizat și din backoffice prin intermediul câmpului "Stare verificare" de pe documentul de transfer.
S-a adăugat dreptul "Verificare transfer prin scanare" cu ajutorul căruia se poate vizualiza și accesa butonul "Verificare prin scanare" din pagina principală a aplicației.
Funcționalitatea descrisă mai sus este disponibilă începând cu versiunea 22.4 de pe https://transfer.online.nexusapp.eu.
Începând cu versiunea 22.5 vor fi disponibile și rapoartele cu situația documentelor de transfer verificate.

La data de 19 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Funcționalitate nouă adăugată în aplicația Nexus Transferuri Online: verificare transfer prin scanare. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transferuri Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media