În cadrul ferestrei de import prin protocolul Importex am adăugat două butoane noi, și anume "Descarcă fișier model pentru import" și "Vezi documentație". Astfel, cu ajutorul acestora aveți posibilitatea de a descărca fișierul Excel cu structura tabelelor de import și de a consulta articolul de pe site cu privire la modalitatea de realizare a importurilor.

La data de 21 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Funcționalități noi fereastră import prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.13 | Nexus Media