Pentru salariații care beneficiază de sumele prevăzute de OUG 147/2020 trebuie adăugată o înregistrare în pagina "Subvenții" din modulul "Contracte de munca".
Fișierele .xml se generează din modulul "Salarii" > "Asistent">"Generare documente online pentru platforma aici.gov.ro". Acestea se vor încărca în documentele .PDF inteligente descărcate de pe http://www.ajofmcj.ro/ .

La data de 6 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Formulare decontare OLP pentru salariații care beneficiază de sumele prevăzute de OUG 147/2020 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media