Am introdus in Nexus Salarii in cadrul raportului Foaie colectiva de prezenta optiune pentru afisare salariati detasati in cadrul lunii.
In cazul in care care se opereaza detasari in contractele de munca, acestea se importa in pontaj ca tip de ore Regie sau Acord, in functie de optiunea din contractul de munca. Atunci cand se selecteaza optiunea la raport Evidentiere detasari, pentru acesti salariati va aparea simbolul D (Detasat) pentru zilele in care salariatul este detasat.La data de 21 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Foaie colectiva de prezenta - optiune afisare salariati detasati prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6.311. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.9 | Nexus Media