În versiunea 20.22 am inclus posibilitatea de finalizare pregătire livrare cu generare factură/aviz și tipărire documente. Astfel, la generarea documentului se va tipări raportul ales pe partener (Formular factură/Formular aviz) dacă acesta există și dacă se lucrează cu acest mod de lucru, dacă nu se va printa raportul implicit setat în opțiuni modul "Facturi clienți"/"Avize de însoțire marfă".

La data de 12 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Finalizare pregătire livrare cu "generare factură/aviz + tipărire documente" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Livrari Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.22. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.22 | Nexus Media