În cadrul aplicației Nexus Livrari Online a fost creată posibilitatea de filtrare rapidă a articolelor de livrat.
În antetul tabelului, pe coloana Produse, este disponibil un buton de căutare reprezentat de o lupă, la click pe buton se va afișa un câmp de cautare/filtrare a produselor. Dacă se dorește anularea filtrării, se va apăsa din nou click pe butonul de cautare.
Această opțiune este valabilă doar în cazul in care modalitatea de scanare este liberă, nu ține cont de ordinea din document.

La data de 7 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Filtrare rapidă produse comandă client în Nexus Livrari Online prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Livrari Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.7.133. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18 | Nexus Media