In modulul "Comenzi expeditie" am adaugat un nou filtru pentru transportator pe partenerii cu vehicule in proprietate. In combo-ul "Transportator" sunt adusi toti partenerii care detin un vehicul. Modificarea este valabila incepand cu versiunea 18.12.152.

La data de 2 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Filtrare camp "Transportator" in modulul "Comenzi expeditie" pe partenerii cu vehicule in proprietate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii şi modulul Comenzi expeditie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.12.152. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.12.152 | Nexus Media