Începând cu versiunea 22.3., preluarea articolelor contabile din luna anterioară se va realiza prin intermediul unei ferestre în cadrul căreia utilizatorul are posibilitatea să selecteze articolele pe care dorește să le preia, să modifice suma acestora și să bifeze dacă notele se vor adăuga direct validate. Articolele contabile aduse sunt aceleași ca și în vechiul mod de lucru.

La data de 10 Februarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Fereastră pentru preluare articole contabile din luna anterioară prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Note contabile manuale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media