Fereastra de anulare (ștergere) import a fost modificată, astfel încât să permită filtrarea și căutarea după un anumit id de import sau într-o perioadă de timp stabilită de către utilizator (implicit se aduc datele din ultimele 6 luni). Totodată, prin intermediul noii modificări se pot anula în același timp mai multe sesiuni de import.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 13 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Fereastră nouă de anulare import prin protocolul Importex prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media