În modulul Facturi de la clienți am introdus o nouă opțiune: Facturez doar prod. pregătite pentru livrare. La bifarea opțiunii, în momentul în care se operează adaugarea din comenzi clienți se vor aduce doar acele comenzi pentru care există un transfer între locații depozit, iar modul de utilizare al locației este de tip ieșire.
Modificarea este disponibilă începând cu versiunea 18.17.256

La data de 25 Mai 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Facturare marfă pregatită pentru livrare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus eCommerce BackOffice şi modulul Magazine OnLine.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.17.254. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.17.254 | Nexus Media