În aplicatia NexusEasyRetail - Restaurant (22.5), am adăugat în pagina de vizualizare a bonurilor deschise de pe o masă (și a celor închise dacă utilizatorul este sef de salon), la click dreapta pe un bon, itemul "TIPĂREȘTE NOTA DE PLATĂ".
Acesta este disponibil doar în cazul în care "Mod tipărire notă plata" de pe pos este setat pe "Tiparire liberă" sau "Tiparire liberă + Tiparire automată la validarea NP".
Utilizatorul are astfel posibilitatea de a trimite la imprimanta nota de plată aferentă unui bon deschis, fără a mai intra pe el, sau aferentă unui unui bon deja validat, în cazul în care clientul revine, sau apare o altă situație care necesită retipărirea acesteia.

În plus, odată cu această modificare, în căsuțele aferente fiecărui bon, s-au inclus detalii legate de ora la care s-a dat prima comandă (PC) și ora preluării ultimei comenzi (UC).


La data de 5 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Facilități introduse în pagina de vizualizare a bonurilor fiscale aferente meselor din aplicația NexusEasyRetail - Restaurant prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5.0 | Nexus Media