În cadrul modulului "Conturi bănci" am adăugat câmpul "Export fișier propuneri plată", iar în modulul "Funcții customizate" două tipuri noi: "Export fișier propuneri plată (standard)" și "Export fișier propuneri plată (inline)".
Câmpul din modulul "Conturi bănci" va fi încărcat cu funcțiile de tip "Export fișier propuneri plată (standard/inline)" create în modulul "Funcții customizate".
Aceste funcționalități vor ajuta la exportul customizabil al propunerilor de plată. Utilizatorul va selecta un tip de funcție customizată, iar la export vor fi preluate datele din funcția creată.
De asemenea, au fost create două modele de funcții noi pe care le puteți importa: "Export fișier propuneri de plată" și "Export fișier propuneri de plată cumulat pe partener".
Funcționalitățile vor fi disponibile începând cu versiunea 20.22.

La data de 17 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Export propunere plată în format customizabil prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.22. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.22 | Nexus Media