Am adăugat în cadrul asistentulului "Import extrase de cont" din cadrul modulul Banca in lei - aplicația NexusERP (v.20.9.93) butonul "Export date".

Acesta oferă utilizatorului posibilitatea de a exporta într-un fișier excel tranzacțiile importate din fișierul de extrase primit de la banca. Utilizatorul poate astfel modifica fișierul excel și ulterior poate importa datele aferente prin intermediul asistentului "Import încasări și plăti prin protocolul Importex".

La data de 16 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Export date extrase cont din cadrul asistentului de Import extrase de cont din modulul Banca in lei prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.9.93. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.9.93 | Nexus Media