În aplicația Nexus Retail, suplimentar față de dispozitivele card Pos setate în baza de date, în nomenclatorul de aparate de marcat fiscale, și față de cele manuale setate din pagina "Setări generale/Tipuri de card", aplicația adăuga un tip manual, "Plata POS manuală". S-a hotărât excluderea tipului de card "Plata POS manuală", iar în cazul în care doriți să îl utilizați în continuare se recomandă adăugarea acestuia în Nexus, în aparate de marcat fiscale, pe pagina Pos-uri bancare, fără protocol.

Atentie! Dupa aceasta modificare se poate face in continuare incasarea manuala cu cardul chiar daca nu aveti nici un pos manual in nomenclatorul de carduri pos in cazul in care:
1. in Setari generale, aveti bifat "Tipuri de card implicit"
2. in Setari generale, aveti debifat "Tipuri de card implicit", dar aveti completat campul "Tip card".

La data de 30 Octombrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Eliminare tip card "Pos card manual" din lista de carduri disponibile pentru aplicatia NexusRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.34.126. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.34.126 | Nexus Media