În contextul ordonanței de urgență nr. 63 din 9 mai 2022 privind unele măsuri temporare pentru acordarea de sprijin material categoriilor de persoane aflate în situații de risc de deprivare materială și/sau risc de sărăcie extremă, am modificat aplicația NexusEasyRetail astfel încât încasarea cu Tichete sociale sa nu mai fie limitata la 40 RON pe zi.

Tichetul social este valabil începând cu data de 1 iunie 2022 până la data de 31 decembrie 2022, reiese din proiectul de OUG.

Setările necesare utilizării tichetelor sociale în aplicația NexusEasyRetail sunt detaliate la adresa:
https://www.nexuserp.ro/noutate/posibilitate-incasare-cu-tichete-sociale-in-aplicaia-nexuseasyretail/67017

La data de 31 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Eliminare restricție încasare cu tichete sociale în limita a 40 RON pe zi din aplicatia NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6.237. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6.237 | Nexus Media