In versiunea 15.40, in modulul "Contracte prestari servicii clienti", in pagina "Facturi emise" din fereastra de editare a contractului, am introdus optiunea "Deschide document" in meniul contextual. Alegerea acestei optiuni deschide fereastra de editare a facturii selectate.

La data de 15 Septembrie 2015 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Editare Contract prestari servicii, pagina Facturi emise - includere in meniu contextual a optiunii "Deschide document" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Contracte prestari servicii clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 15.40.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.15.40.0 | Nexus Media