Am adăugat 2 drepturi noi în aplicația Nexus(v.20.08), în cadrul modulului Aparate de marcat fiscale - Pos-uri, pe pagina "Drepturi", de care se ține cont în aplicația NexusEasyRetail:

1. "Ospatarii au permisiunea de a vizualiza și tipări Rapoarte Ospatari" (implicit bifat)
Utilizatorii care nu se află în lista de administratori nu vor avea acces la pagina cu "Rapoarte Ospătari" în cazul în care nu este bifat acest drept.

2. "Ospatarii au posibilitatea de a vizualiza și tipări Rapoarte Ospatari doar pentru Ziua/Zet-ul curent" (implicit debifat)
Utilizatorii care nu se află în lista de administratori nu vor putea schimba data în pagina cu "Rapoarte Ospătari" pentru a vizualiza rapoartele din altă perioadă, ci doar de pe ziua/zet-ul curent, în cazul în care este bifat acest drept

La data de 27 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drepturi vizualizare rapoarte ospătari în aplicatia NexusEasyRetail prin modificarea unui modul existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această modificare asupra modulului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.08. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.08 | Nexus Media