Am adăugat în aplicația NexusERP (v.20.23.), în fereastra de editare a unui pos din modulul "Aparate de marcat fiscale", 2 drepturi noi: "Listare raport X" și "Efectuare inchidere fiscală". Ambele au ca și opțiuni posibile:
- Permis (implicit)
- Necesită autorizarea administratorului
- Blocat

De modul în care se setează cele 2 drepturi mai sus menționate se va tine cont ulterior în aplicația NexusEasyRetail (toate tipurile de interfața).

În cazul în care drepturile sunt setate pe "Permis", utilizatorul nu va avea nici o restricție în a lista raportul X sau în a face închiderea fiscală.

În cazul în care drepturile sunt setate pe "Necesită autorizarea administratorului", iar utilizatorul conectat în aplicație nu se află în lista de utilizatori cu drept de administrare Pos, atunci se va solicita confirmarea unui administrator.

În cazul în care drepturile sunt setate pe "Blocat", utilizatorul nu va avea posibilitatea de a lista raportul X sau a face închiderea fiscală.

La data de 28 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drepturi noi pe POS: "Listare raport X" și "Efectuare inchidere fiscală" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.23. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.23 | Nexus Media