Am adăugat în pagina cu drepturi din cadrul modulului Aparate de marcat fiscale - POS-uri din aplicația NexusERP (v. 20.16.27.) 3 drepturi noi, cu status "Permis" sau "Blocat":
- Plată cu numerar
- Plată cu card
- Plată cu tichete.

Astfel în cazul în care sunt locații în care nu se utilizează una din cele 3 tipuri de încasare, atunci poate fi dezactivată punctual. Modificarea are efect asupra tuturor tipurilor de interfațe din aplicația NexusEasyRetail.

La data de 29 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drepturi de efectuare încasare cu numerar, card și tichete în interfața NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.16.27. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.16.27 | Nexus Media