Am adaugat pentru modulele "Parteneri", "Personal", "Delegati" si "Membri" din aplicatia NexusERP dreptul "Vizualizare date protejate" (preluat implicit de pe dreptul de vizualizare a datelor).
Astfel, in cazul in care sunt bifate campuri ca fiind "Protejate" (in fereastra de editare) iar utilizator nu are drept de vizualizare a datelor protejate, atunci campurile respective nu vor fi vizibile in interfata.

La data de 28 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept "Vizualizare date protejate" in cadrul modulelelor "Parteneri", "Personal", "Delegati", "Membri" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.17 | Nexus Media