Am adăugat în aplicația NexusERP (v. 20.10.254), în Posuri din Aparate de marcat fiscale, pe pagina drepturi, un drept nou, "Ospătarii au permisiunea de a deschide note de plată pe mesele ocupate de alti ospătari" (implicit bifat).

Astfel, în aplicația NexusEasyRetail, în cazul în care dreptul mai sus menționat este debifat, atunci un utilizator care nu se află în lista de utilizatori cu drept de administrare pos nu va avea posibilitatea de a deschide o notă nouă pe o masă pe care sunt deja note deschide de către alt ospatar.

La data de 4 Iunie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept "Ospătarii au permisiunea de a deschide note de plată pe mesele ocupate de alti ospătari" pentru aplicația NexusEasyRetail - Restaurant prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10.254. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10.254 | Nexus Media