În versiunea 20.19 am adăugat dreptul "Căutare simplificată produse după denumire". Dacă acest drept nu este activ, atunci căutarea în fereastra simplificată din cadrul modulului "Comenzi de la clienți" nu va ține cont și de denumirea produsului.

La data de 30 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept "Căutare simplificată produse după denumire" specific modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Invoice şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.19 | Nexus Media