Am adăugat în aplicatia NexusERP (v.20.10.165), în cadrul ferestrei de editare a unui pos asociat aparatelor de marcat fiscale, dreptul "Selectare client fără a utiliza cardul", cu 3 opțiuni:
- Blocat
- Necesită autorizarea administratorului
- Permis (valoarea implicită)

Astfel în cazul în care dreptul mai sus menționat este setat pe Blocat, atunci butoanele "Caută cod fiscal", "Caută denumire" și "Caută telefon" de pe pagina "Clienți" din aplicația NexusEasyRetail vor apărea inactive, utilizatorul având posibilitatea de a selecta un client doar prin intermediul unui card de client.

În cazul în care dreptul este setat pe "Necesită autorizarea administratorului" iar utilizatorul conectat în aplicația NexusEasyRetail nu se află în lista de utilizatori cu drept de administrare POS, atunci la adăugarea unui client nou sau selectarea manuală a unui client existent din listă, se va solicita confirmarea unui administrator pentru finalizarea operațiunii.

În cazul în care dreptul este setat pe "Permis", asocierea unui client la bonul fiscal se va realiza fară nici o restricție, cum era până în prezent.

La data de 29 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou "Selectare client fără a utiliza cardul" în cadrul pos-urilor asociate aparatelor de marcat fiscale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10.165. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10.165 | Nexus Media