Am adăugat în lista de drepturi disponibile pentru modulul "Activități" din cadrul aplicației NexusERP (v.20.19) un drept nou, "Vizualizare activități alocate altor utilizatori din echipă" (implicit nebifat).
În cazul în care acest drept va fi bifat, atunci în modulul "Activități" utilizatorul conectat va putea vizualiza pe lângă activitățile create de el sau alocate lui și activitățile alocate pe echipele din care face parte, fie că este șef de echipă, fie ca este doar membru al echipei.

În cazul în care va dori să vadă activitățile tuturor utilizatorilor atunci va seta dreptul "Vizualizare activitati alocate altor utilizatori", care exista și pînă în prezent.

La data de 2 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou, "Vizualizare activități alocate altor utilizatori din echipă" în cadrul modulului "Activități" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Activitati Contabile.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.19 | Nexus Media