Pentru a limita transferul abuziv a produselor de pe o notă de plată pe alta din aplicația Nexus Easy Retail - Restaurant, am adăugat în ferastra de editare a unei locații de vânzare - POS din aplicația Nexus ERP (24.6.404) bifa "Operatorii au permisiunea de transfera produse de pe o notă de plată pe alta" (implicit bifată, funcționalitate existentă până la această versiune).

În aplicația Nexus Easy Retail - Restaurant, dacă utilizatorul conectat nu este și în lista șefilor de locație, la preluarea produselor de pe alte note de plată se va solicita introducerea pin-ului unui utilizator de tip administrator (care este în lista de utilizatori cu drept de administrare POS).

Sefii de locație vor putea prelua produsele de pe alte note fără autorizare și fără confirmarea de către ospătarul a cărei notă de plată dorește să o preia.

La data de 11 Iunie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou pe POS - Operatorii au permisiunea de a transfera produse de pe o notă de plată pe alta prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.6.404. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.6.404 | Nexus Media