Am adăugat în lista de drepturi disponibile pentru fiecare modul din aplicația NexusERP (v.21.14.71), un drept nou, "Modificare setări protejate rapoarte" (implicit debifat).
În cazul în care una din setările aferente rapoartelor este marcată ca setare protejată (în momentul de față protejarea vine implicit din Nexus, nu este accesibilă utilizatorilor), iar utilizatorul nu are bifat dreptul mai sus menționat, atunci acesta nu va avea posibilitatea de a schimba valoarea setării.
Această modificare este utilă pentru situatiile în care se dorește limitarea sau nu a accesului utilizatorilor la anumite informații cu caracter sensibil din cadrul rapoartelor, disponibile prin intermediul setărilor.

La data de 30 August 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou "Modificare setari protejate rapoarte" in aplicatia NexusERP prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.14.71. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.14.71 | Nexus Media