Am adaugat in aplicatia NexusERP (v.16.37.29.), la utilizatori, pentru modulul "Bonuri fiscale", dreptul "Casierul are drept de a lista raportul X". Astfel, in cazul in care utilizatorul nu are setat acest drept, atunci butonul raport X din fereastra de inchidere fiscala nu va fi activ in aplicatia NexusRetail.
Implicit dreptul este setat pentru toti utilizatorii care au drept de scriere pe modulul "Bonuri fiscale".

La data de 22 August 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou "Casierul are drept de a lista raportul X" pentru modulul "Bonuri fiscale" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.38.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.38.0 | Nexus Media