Am adăugat în aplicația NexusERP (v.22.12), fereastra de editare a modulului "Utilizatori", un drept nou "Adăugare atașamente pe documentele validate sau în curs de aprobare", disponibil pentru toate modulele care au acces la pagina de atașamente. Pentru a nu perturba activitatea clienților, la instalarea update-ului se va seta automat acest drept utilizatorilor care îl aveau pe cel de "Adăugare atașamente".
Astfel, în cazul în care un document este validat, sau în curs de aprobare, butonul de adăugare atașamente din fereastra de editare a unui document se va inactiva dacă utilizatorul nu are dreptul mai sus menționat.

Independent de acest drept, tot începând cu versiunea 22.12, nu va mai fi posibilă modificarea sau ștergerea atașamentelor aferente documentelor validate sau în curs de aprobare.

Aceste modificari sunt utile în special pentru cei care se lucrează cu aprobari de documente prin intermediul e-mail-ului. Astfel, la validarea unui document care necesita aprobare se trimite un e-mail către persoanele implicate, cu tot cu documentele atașate, iar din cadrul mailului se poate aproba sau respinge documentul pe baza atașamentelor primite, fără a mai fi necesară conectarea la aplicația Nexus. Modificarea atașamentelor ulterior validării în acest caz ar însemna aprobarea sau respingerea documentului cu informații greșite sau incomplete.

La data de 12 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept nou: Adăugare atașamente pe documentele validate sau în curs de aprobare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media