Asistentul conține o nouă bifă disponibilă la căutare, și anume "Aplic promoții". Dacă aceasta se bifează, prețurile din listă vor avea aplicate automat și promoțiile (informația despre promoția aplicată va fi disponibilă în coloana "Promoție aplicată"). Totodată, am adăugat și coloana "Client" pentru afișare.
Actualizarea prețurilor va fi constrânsă de noul drept adăugat pe modul, Permite actualizarea prețurilor utilizând asistentul de Verificare egalități prețuri comenzi cu cele din lista de preț.
Modificările sunt disponibile începând cu versiunea 21.17.72.

La data de 3 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Drept actualizare prețuri și posibilitate aplicare promoții în asistentul de „Verificare egalități prețuri comenzi cu cele din lista de prețuri” prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17.72. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.17.72 | Nexus Media