Intrucat metoda actuala de calcul al pretului mediu ponderat este considerata destul de restrictiva (calculul pretului se efectueaza la nivelul fiecarei gestiuni, pentru fiecare zi din luna, obligand ca stocul sa fie pozitiv pe fiecare gestiune, la finalul fiecarei zi), in versiunea 23.20 am adauga alte 2 metode de calcul:
- Pret mediu ponderat global - Calculat la nivelul intregii companii (nu pe gestiune), in fiecarei zi. Aceasta elimina problemele de calcul legate de transferuri
- Pret mediu ponderat global lunar - Calculat la nivelul intregii companii (nu pe gestiune), la nivel de luna. Aceasta metoda este cea mai putin restrictiva, impunand doar conditia ca la final de luna stocul total sa fie pozitiv.
Odata cu introducerea noilor metode de calcul, au fost modificati si asistentii de refacere a stocurilor din documente, pentru conturile cu descarcare PMP

La data de 9 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Doua noi modalitati de calcul al pretului mediu ponderat: PMP global si PMP global lunar prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Conturi.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media