In versiunea 20.12 am inclus un nou raport in modulul "Salarii" - "Sursa date angajator". Din acest raport, se vor deriva cererile si declaratiile pe propria raspundere care sunt necesare depunerii de catre angajatorii care solicita decontarile pentru somajul tehnic subventionat de catre stat, respectiv de catre cei care solicita rambursarea a 41,5 % din salariul de baza corespunzator locului de munca.
Pentru a genera lista salariatilor care beneficiaza de somaj tehnic, se va folosi asistentul de generarea a fisierului .XML din modulul Contracte de munca.
Lista salariatilor pentru care se solicita rambursarea a 41,5 % din salariul de baza corespunzator locului de munca nu a fost inca publicata pe platforma https://aici.gov.ro/home.
Cele 4 modele (cereri si declaratii) se vor descarca de aici : http://www.download.nexuserp.ro/descarca-actualizari.php .
In link-ul de mai jos puteti reciti noutatea legata de rapoartele de tip sursa de date de tip .doc .
https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=52594

La data de 8 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Dosar revenire din somaj tehnic conform OUG 92/28 mai 2020 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12 | Nexus Media