Dacă în urma repartizării pe facturi, suma totală de pe document nu este acoperită în întregime, atunci utilizatorul este întrebat dacă dorește să repartizeze suma rămasă în avansuri (409/419). Astfel, se va crea un nou document pe contul în cauză cu această sumă rămasă de repartizat.
Această funcționalitate va fi disponibilă și în modulul "Banca în lei" începând cu versiunea 20.3.

La data de 28 Ianuarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Document emis automat pentru sume platite/incasate in plus prin crearea unei proceduri noi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această procedură nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.3 | Nexus Media