Am modificat aplicația NexusEasyRetail - Restaurant (v.21.7.38) astfel încât în logul de operare al aplicației NexusERP să se salveze diferențiat faptul că un produs a fost șters anterior validării comenzii sau ulterior acesteia.

Astfel, dacă produsul este șters anterior validării comenzii atunci operațiunea se înregistrează în log cu tipul de operație "Ștergere produs" și explicațiile aferente. Dacă produsul este șters după validarea comenzii, atunci operațiunea se înregistrează în log cu tipul de operație "Ștergere produs comandat" și explicațiile corespunzătoare.

În plus, s-a introdus pe pagina cu produsul, butonul "Returnez". Acesta este util în situația în care clientul a refuzat produsul, din varii motive și s-au realizat deja consumurile pentru materiile prime. În acest caz materiile prime trebuie să ramână scăzute din stoc, dar în acelasi timp să nu îi ia în calcul produsul returnat pentru plată.

Modul de operare este: Se va selecta produsul pe care dorește clientul să îl returneze, se va completa cantitatea de returnat în partea de sus a ferestrei (în cazul în care se lasă necompletată atunci se va lua in calcul implicit cantitate 1) și se apasă pe "Returnez". Se va diminua cantitatea produsului selectat cu cantitatea returnată. Operațiunea este salvată în logul de operare cu tipul de operație "Retur produs comandat" și explicațiile corespunzatoare.

La data de 26 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Diferențiere operațiuni de ștergere produs, ștergere produs ulterior validarii comenzii și retur produs prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.7.38. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.7.38 | Nexus Media