Am introdus in Nexus Salarii in cadrul tipurilor de pontaj 2 tipuri de detasari:
- Detasare cu suspendare (tip de ore nelucratoare)
- Detasare fara suspendare (tip de ore lucratoare)

In cazul in care se opereaza Detasare fara suspendare in Pontaj nu vom mai insera automat orelde tip Regie sau Acord (in functie de tipul de pontaj stabilit in contractul de munca) ci tip de ore Detasare fara supendare.
La tiparirea pontajului in cazul in care se opereaza Detasare fara supendare va aparea simbolul D.

La data de 16 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Detasare la contractul de munca fara suspendare - ore de tip lucratoare in pontaj prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii Institutii bugetare şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.12 | Nexus Media