Am implementat în aplicația NexusEasyRetail - Interfața Restaurant și Interfața Fast-Food (v.20.8), funcțiile de Deschidere Zi și respectiv Închidere ZI.

Astfel, în cazul în care nu aveam ziua deschisă, la intrarea în aplicație ne va apărea o fereastră în care utilizatorul va avea posibilitatea de a seta ziua pe care dorește să o deschidă (cu o marjă de -/+3 zile) și schimbul pe care dorește să lucreze. În cazul în care ziua nu este deschisă untilizatorul va avea acces doar la pagina de rapoarte, fără a avea posibilitatea de a efectua alte operațiuni.

În momentul în care va face închiderea fiscală, bonurile rămase deschise vor fi mutate pe noul Z, data bonurilor rămânând aceeași.

Până nu se face închiderea zilei, data contabilă va fi data deschisă anterior.

În momentul în care dorim să închidem ziua, mergem în partea dreaptă, buton "Operare" și accesam item-ul "Închide ZI". În cazul în care avem bonuri deschise, la închiderea zilei vom fi notificați privind numărul și valoarea acestora.

Bonurile deschise vor fi mutate la următoarea deschidere de zi, pe noua dată contabilă, în acest mod având posibilitatea de a continua notele rămase deschise.

Deschiderea și Închiderea de zi poate fi realizată fie de către un utilizator care se află în lista de adminstratori ai posului, fie de către orice utilizator de pe posul curent, în cazul in care este setată pe pos opțiunea "Ospătarii au permisiunea de a deschide restaurantul", respectiv "Ospătarii au permisiunea de a închide restaurantul".

Exemplu.
1. Deschidem ziua de 24.04.2020, (nu avem bonuri deschise pe Z-ul curent (302))
2. Operăm bonurile pe care le avem de operat
3. La final de zi facem închiderea fiscală având 2 bonuri deschise. În acest caz se va schimba numărul de Z al acestor 2 bonuri in 303
4. Facem închiderea de Zi (suntem informati ca avem 2 bonuri deschise)
5. Deschidem aplicația dupa week-end, pe data de 27.04.2020. Vom deschide ziua de 27.04, operatie care va muta bonurile deschise pe data contabilă selectată.
6. Operăm bonurile.

| v.20.08 | Nexus Media